Services

Ontbijt 
 

Bij de kamerprijs zit gratis een standaard ontbijt. Dit ontbijt kunt u, op ieder gewenst moment, zelf klaarmaken in de gemeenschappelijke keuken. Er ligt brood, boter, zoetbeleg, kaas, koffie, thee en eventueel kippen eieren van onze eigen kippen. 

Faciliteiten
 

Op het terrein zijn meerdere lounge hoekjes en buitenhaarden, er is een gasbarbecue, tuin met vijver en een oude waterput, buitenbak met aansluitend het weiland. In de stal is gelegenheid voor het stallen van uw paard. Fietsen zijn aanwezig en u kunt ook uw bagage veilig laten staan in onze facility room. Parkeren doet u gratis op het terrein. Aan de gastvrouw kunt u toeristische informatie vragen. Verder hebben we een zitkamer, eetkamer, keuken met koelkast, TV, gratis wifi, terras en een tuin. Bij de kamers zit standaard beddengoed, handdoeken, shampoo/conditioner, en een haardroger inbegrepen! Huisdieren in overleg toegestaan. Houd ze wel aangelijnd want onze lieve kippen lopen vrij op het terrein rond. Het is niet toegestaan om te roken in de kamers zelf. Check-in is vanaf 16:00 tot 19:30 en check-uit is tot 11:00 in de morgen. Bij een afwijkende check-in tijd heeft u kans dat de gastvrouw niet aanwezig is of dat de kamer nog niet schoon is (als u te vroeg bent). Na 19:30 kunt u de kamer in via een sleutelkluis. U wordt verzocht contant geld mee te nemen om achter te laten op de kamer als u laat incheckt, de receptie is s'ochtends namelijk dicht en u kunt dan dus niet met pin betalen.

Kinderen
 

Komt u met uw kinderen of baby's? Dan hebben wij eventueel campingbedjes voor op uw kamer. Ook is er een kinderzitje aanwezig in de eetkamer en er liggen bordspellen en schaakspellen in de kast van de woonkamer. Buiten staat een grote trampoline en in de stal kan men darten en tafeltennissen.  

 

Schuwacht 242, 2941 EK, Lekkerkerk | lorence@ouwebeer.nl | +316 46179413

Zoveel mensen gingen u voor:

© 2018 Ouwebeer BV.